+ Svara på ämne
Resultat 1 till 7 av 7

Ämne: Flaggorna följer inte med databasen

  1. #1

    Flaggorna följer inte med databasen

    Är ny i Disgen! Har arbetat i 20 år i Minsläkt. Där använder jag både en stationär och en bärbar dator för att kunna ha med mitt släktträd när jag reser. När jag testar detta i disgen följer inte flaggorna med. Vad gör jag för fel?

  2. #2

    Carl-Johan Gustafsson
    Medlemsnr
    19138
    Ort
    Nykvarn
    Inlägg
    459
    Vad använder du för teknik när du för över data mellan datorerna?

    Genom att göra säkerhetskopia i "original" datorn och återläsa säkerhetskopian i den andra datorn bör all information komma med.

  3. #3
    Jag kopplar upp mig direkt till samma katalog och öppnar.

  4. #4
    Mer utförligt: Jag lägger till befintlig datamapp och klickar på använd. Jag får upp alla personer men flaggorna saknas.

  5. #5

    Carl-Johan Gustafsson
    Medlemsnr
    19138
    Ort
    Nykvarn
    Inlägg
    459
    Jag känner bara till ett inställningsval som berör flaggor och det är "Använd standardflaggor för nya personer" och det låter ju inte som det är den markeringen det hänger på.

    Så någon med bättre kunskap får föröka ge ett svar.

  6. #6

    Carl-Johan Gustafsson
    Medlemsnr
    19138
    Ort
    Nykvarn
    Inlägg
    459
    Kan det vara så att du inte har samma flaggor markerade för att synas i familjeöversikten i de två installationerna?

  7. #7
    Jag startade om den bärbara datorn och då fungerade det! Tack för hjälpen.

+ Svara på ämne

Behörigheter för att posta

  • Du får inte posta nya ämnen
  • Du får inte posta svar
  • Du får inte posta bifogade filer
  • Du får inte redigera dina inlägg